Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Plaže u Dubrovniku - Mediteranske plaže | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    10 °C ( 50 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Kristalno more
Mediteranske plaže za avanturistički i opuštajući odmor
Kristalno more
Mediteranske plaže za avanturistički i opuštajući odmor
Kristalno more
Mediteranske plaže za avanturistički i opuštajući odmor
Kristalno more
Kristalno more

Plaže

Plaže su najvažniji dio godišnjeg odmora, a Dubrovnik i njegova okolica nude pregršt zanimljivih i čistih plaža na kojima kupanje i sunčanje postaje posebna avantura.Plaže u Lapadu: Poluotok Lapad jedno je od najljepših područja u Dubrovniku, čiju obalu krase brojne šljunčane ili kamene plaže okružene stablima za prirodnu hladovinu. Prošetajte uvalom Lapad, pronađite zanimljivu lokaciju za kupanje te ispunite svoj dan zanimljivim aktivnostima.

Plaža Šunj: Na otoku Lopudu smještena je jedna od najljepših pješčanih plaža u Hrvatskoj, Šunj. U turističkoj sezoni iskoristite svakodnevne brodske linije kojima ćete posjetiti ovaj otok i prošetati prekrasnom prirodom do plaže s koje pogled seže na otvoreno more.

Prirodne plaže na otoku Lokrumu
: Poznat kao ''otok ljubavi'', Lokrum i njegove plaže oduševit će svakog posjetitelja. Ovisno o željama možete izabrati plažu ''Mrtvo more'' u samoj unutrašnjosti otoka ili kupanje na stijenama prema otvorenom moru, a na otok se možete uputiti iz luke u Starom gradu.

Plaža Copacabana
: Šljunčana plaža je smještena na Babin kuku te osigurava sve popratne sadržaje za vrhunsku zabavu kao i pristup osobama s invaliditetom. Osvježavajuća temperatura mora najbolji je poziv u ljetnim mjesecima.