Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Često postavljena pitanja | FAQ | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    11 °C ( 52 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
FAQ
Pitali ste...
FAQ
FAQ
FAQ
FAQ

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

FAQ


Privatni odlazni ili dolazni taxi transfer sa Dubrovačkog aerodroma do našeg hotela iznosi 35 € (cca. 260 kn) za automobil koji smjesti do 4 osobe, i 45 € (cca.340 kn) za kombi do 8 osoba. Molimo kontaktirajte naš hotel ili odjel rezervacija s podacima leta kako biste rezervirali transfer.
Naša recepcija će Vam vrlo rado organizirati transfer do grada autom sa našim vozačem za 10 € (cca. 75 kuna) ili kombijem za 15 € (cca. 115 kuna).

Ukoliko ipak želite koristiti gradski prijevoz, autobusna stanice je udaljena samo 50-ak metara od glavnog ulaza hotela. Autobus broj 6 ima polaske svakih 10-15 minuta i dovest će vas do ulaza u staru gradsku jezgru (posljednja stanica).
Da, na recepciji se može kupiti gradska autobusna karta za iznos od 12 Kuna u jednom smjeru. Ukoliko kupite kartu u gradskom autobusu, karta iznosi 15 Kuna.
Pića nisu uključena u cijenu polupansiona.
Da, ležaljke, ručnici i suncobrani su uključeni u cijenu za goste hotela.
Da, parking je besplatan za goste hotela.
Boravak je moguće platiti svim većim bankovnim i kreditnim karticama.
Da, u našoj buffet ponudi (doručak i večera) uvijek imamo određeni izbor bezgluteinske hrane.
Ako je soba spremna, rado ćemo vam odobriti raniji ulazak. Ukoliko vaša soba ipak nije spremna omogućili smo Vam odlaganje prtljage i korištenje ostalih sadržaja u resortu dok čekate.
Molimo Vas da stupite u kontakt s našim Rezervacijskim centrom.
Službena valuta u Hrvatskoj je Kuna, te se iznos rezervacije i dodatnih usluga naplaćuje u Kunama po srednjem tečaju za EUR na taj dan.
Svim kreditnim karticama, ali ne debitnim karticama.
Sve Vaše želje biti će prenijete recepciji gdje će nastojati udovoljiti Vašim željama, ali to ne možemo garantirati..
Pomoćni krevet je na raspolaganju u sobama u čijem je opisu tako navedeno. Dječji krevetić je na raspolaganju i besplatan u svim sobama. Molimo da prilikom rezerviranja naglasite ukoliko Vam je potreban krevetić.
Fitness/wellness zona je besplatna za sve goste hotela. Uključeno je korištenje unutarnjeg bazena, sauna i fitness sobe.
Naravno, uz nadoplatu.
WiFi je besplatan u svim gostinjskim sobama i zajedničkim prostorima resorta. Prilikom prijave u hotel molimo zatražite šifru za besplatno korištenje interneta.
Naravno, možemo organizirati izlete ili angažirati turističkog vodiča. Molimo da se obratite našoj recepciji.
Naravno, naša recepcija će vam rado ponuditi sve mogućnosti iznajmljivanja.
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
Za svaki upit najbolje je da stupite u kontakt s našim Rezervacijskim centrom.
Svi naši unutarnji bazeni otvoreni su tijekom cijele godine.
Da, možete produljiti svoj boravak. Molimo da se obratite recepciji za mogućnost i cijenu usluge.
Da, na recepciji postoji mjenjačnica.