Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Sobe - Hotel Ariston | Smještaj u Dubrovniku | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    12 °C ( 53 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Hotel Ariston *****
Ugodan smještaj u luksuznim sobama
Hotel Ariston *****
Smještaj u luksuznim sobama
Hotel Ariston *****
Luksuzni smještaj Dubrovnik
Hotel Ariston *****
Hotel u Dubrovniku
Hotel Ariston *****
Luksuzan hotel u Dubrovniku

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Sobe

Hotel Ariston nudi rezervaciju smještaja u Dubrovniku u nekoliko različitih vrsta prostranih soba, pa gosti tako mogu izabrati Standard, Luxury, Superior i Romantic sobu ili jednu od soba prilagođenih osobama s posebnim potrebama i invaliditetom. Sve sobe pružaju vrhunski smještaj uz bogatu hotelsku ponudu.

Standard soba

Standard soba Hotela Ariston gostima osigurava jedinstven odmor u najudobnijim krevetima te uživanje u svim pogodnostima za kvalitetno provedeno vrijeme u hotelskom smještaju.Luxury soba s pogledom na vrt

Luxury soba osigurava dašak posebnog odmora u prostranom okruženju od 300 četvornih stopa (27 četvornih metara) s balkonom i prekrasnim pogledom na mediteranski vrt. Rezervirajući jednu od ponuđenih soba, gosti Hotela Ariston mogu uživati u svom godišnjem odmoru uz popratne sadržaje koji im stoje na raspolaganju.

Luxury soba s pogledom na more

Luxury soba osigurava jedinstven pogled na more uz luksuzan smještaj u elegantnom prostoru upotpunjenom vrhunskom uslugom i radnim prostorom za sve poslovne goste.

Superior soba

Superior soba Hotela Ariston uz udoban smještaj osigurava i prekrasan pogled na Jadransko more i okolne otoke, čime odsjedanje u ovom hotelu u Dubrovniku postaje poseban doživljaj za svakog gosta.

Romantic soba

Hotel Ariston zaljubljenima pri rezervaciji Romantic sobe s pogledom na more, uz vrhunski i udoban smještaj, osigurava voucher za bocu pjenušca, čokoladne praline i spa doživljaj.

Soba za osobe s invaliditetom

Hotel Ariston pobrinuo se da osobe s posebnim potrebama i invaliditetom mogu bez ograničenja uživati u godišnjem odmoru. Sobe i kupaonica prilagođene se jednostavnijem pristupu osobama u kolicima.