Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Luxury soba s pogledom na vrt - Hotel Ariston | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    11 °C ( 52 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Hotel Ariston *****
Raskošan odmor uz popratne sadržaje
Hotel Ariston *****
Hotel Ariston *****
Hotel Ariston *****
Hotel Ariston *****

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Luxury soba s pogledom na vrt

Luxury soba osigurava dašak posebnog odmora u prostranom okruženju od 300 četvornih stopa (27 četvornih metara) s balkonom i prekrasnim pogledom na mediteranski vrt. Rezervirajući jednu od ponuđenih soba, gosti Hotela Ariston mogu uživati u svom godišnjem odmoru uz popratne sadržaje koji im stoje na raspolaganju.

Luxury soba gostima pruža mogućnost odabira Twin ili Double kreveta čiju udobnost nadopunjuje mnoštvo jastuka i dekorativni prekrivač. Gostima je luksuz osiguran u prostranoj kupaonici s kadom, a potpuni odmor na balkonu uz prekrasan pogled na mirisni vrt.