Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Međunarodni POZIVNI BROJEVI

Svi pozivi naplaćuju se prema lokalnim tarifama.

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    13 °C ( 56 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Hotel Neptun ****
Udoban odmor s panoramskim pogledom
Hotel Neptun ****
Obiteljski smještaj u Dubrovniku
Hotel Neptun ****
Hotel Neptun smještaj u Dubrovniku
Hotel Neptun ****
Obiteljski smještaj u Hotelu Neptun
Hotel Neptun ****
Luksuzni hotel Neptun

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Sobe & apartmani

Za obiteljski odmor i smještaj u Dubrovniku popraćen raznolikom sadržajnom ponudom, Hotel Neptun je izvrstan izbor. Gosti mogu izabrati između Standard i Panoramic sobe ili Family apartmana s odvojenim spavaćim sobama za djecu, u kojima odmor postaje jedinstveno udobno iskustvo.

Panoramic Sea View Room with Balcony

Udoban smještaj u Dubrovniku započinje jedinstvenim panoramskim pogledom na more i okolno dubrovačko otočje s balkona u Panoramic sobi. Odmor upotpunjuje toalet s masažnim tušem koji osigurava jedinstven doživljaj.

Standard Double/Twin Room

Odmor iz snova počinje u udobnoj sobi veličine 200 četvornih stopa (17 četvornih metara) u kojoj gosti mogu izabrati Twin ili Double krevet koji će odgovarati njihovim željama i zahtjevima za jedinstven smještaj u Hotelu Neptun.

Premium Family Sea View Suite with Balcony

Prostranih 400 četvornih stopa (37 četvornih metara) osigurat će jedinstveno iskustvo odmora u sobi sa staklenim balkonskim vratima koje pružaju poseban pogled uz uživanje u pahuljastom ogrtaču i papučama.