Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Standard soba - Hotel Neptun, Dubrovnik | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    11 °C ( 52 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Importanne Resort
Luksuzni i jedinstveni smještaj u Dubrovniku
Importanne Resort
Importanne Resort
Importanne Resort
Importanne Resort

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Standard Double/Twin Room

Odmor iz snova počinje u udobnoj sobi veličine 200 četvornih stopa (17 četvornih metara) u kojoj gosti mogu izabrati Twin ili Double krevet koji će odgovarati njihovim željama i zahtjevima za jedinstven smještaj u Hotelu Neptun.

Prozračna i udobna soba osigurava jedinstven odmor koji je gostima Hotela Neptun potreban na njihovu turističkom ili poslovnom putovanju u Dubrovnik. Nakon kvalitetnog sna i uživanja u udobnim krevetima, odsjedanje u hotelu mogu nastaviti uz niz popratnih sadržaja u Importanne Resortu.