Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Panoramic soba - Hotel Neptun, Dubrovnik | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    17 °C ( 63 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Importanne Resort
Luksuzni i jedinstveni smještaj u Dubrovniku
Importanne Resort
Importanne Resort
Importanne Resort
Importanne Resort

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Panoramic Sea View Room with Balcony

Udoban smještaj u Dubrovniku započinje jedinstvenim panoramskim pogledom na more i okolno dubrovačko otočje s balkona u Panoramic sobi. Odmor upotpunjuje toalet s masažnim tušem koji osigurava jedinstven doživljaj.

Odmor u Panoramic sobi postaje iznimno udoban uz jedinstveno okruženje mnoštva jastuka, na Twin ili Double krevetu te dekorativno uređen interijer. Gosti mogu uživati u 200 četvornih stopa (17 četvornih metara) i veličanstvenom pogledu.

Ako je gostima Dubrovnik poslovna destinacija ili žele surfati internetskim stranicama, u Hotelu Neptun u javnim prostorijama i sobama mogu koristiti besplatan Wi-Fi Internet.