Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Apartmani - Royal Palm Hotel, Dubrovnik | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    11 °C ( 51 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
The Royal Palm Hotel *****
Vrhunski smještaj u Dubrovniku s pogledom na more ili mediteranski vrt
The Royal Palm Hotel *****
Royal Palm Hotel apartmani
The Royal Palm Hotel *****
Apartmani Royal Palm Hotel Dubrovnik
The Royal Palm Hotel *****
Luksuzni smještaj u Dubrovniku
The Royal Palm Hotel *****
Smještaj u Dubrovniku

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Apartmani

Royal Palm Hotel osigurava smještaj u Luxury i Superior prostranim apartmanima s očaravajućim pogledom na more i mediteranski vrt. Udoban smještaj i romantično putovanje gosti mogu rezervirati putem online rezervacijske forme, elektronskom porukom ili direktnim kontaktom našeg ljubaznog i srdačnog osoblja u odjelu prodaje.

Luxury apartman s pogledom na more

Luksuzni jednosobni apartman u gotovo 500 četvornih stopa (52 četvorna metra) gostima omogućuje prostran i udoban odmor popraćen brojnim pogodnostima i privatnom čajnom kuhinjom i kupaonicom, dok pogled na kristalno more osigurava nezaboravan doživljaj.

Luxury apartman s pogledom na vrt

Luksuzni jednosobni apartman s pogledom na vrt u gotovo 600 četvornih stopa (52 četvorna metra) osigurava prostran i udoban odmor u Twin krevetima, ''začinjen'' mirisima mediteranskog vrta i raznolikim pogodnostima.

Superior apartman s pogledom na more

Superior apartman s prostranim balkonom sa sjedećim garniturama osigurava uživanje u prekrasnom pogledu na morsko plavetnilo. Dvije sobe i dva toaleta u gotovo 1000 četvornih stopa (90 četvornih metara) osiguravaju udoban smještaj u Dubrovniku za šest osoba.

Superior apartman s pogledom na vrt

Luksuzni Superior apartman osigurava jedinstven odmor za šest osoba u prostranom okruženju s opremljenom čajnom kuhinjom i dnevnom sobom te besplatnim Wi-Fi povezivanjem na Internet.