Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Luxury apartman s pogledom na vrt | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    10 °C ( 50 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
The Royal Palm Hotel *****
Mediteranski doživljaj u vrhunskom smještaju
The Royal Palm Hotel *****
The Royal Palm Hotel *****
The Royal Palm Hotel *****
The Royal Palm Hotel *****

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Luxury apartman s pogledom na vrt

Luksuzni jednosobni apartman s pogledom na vrt u gotovo 600 četvornih stopa (52 četvorna metra) osigurava prostran i udoban odmor u Twin krevetima, ''začinjen'' mirisima mediteranskog vrta i raznolikim pogodnostima.

Luxury apartman Royal Palm Hotela u Dubrovniku gostima na raspolaganje stavlja prostranu dnevnu sobu, čajnu kuhinju i blagovaonicu te balkon s kojeg se pruža pogled na prekrasne šetnice u mediteranskom okruženju ovog jadranskog grada.

Nakon udobnog odmora u sobi, gosti mogu uživati u svim popratnim sadržajima Importanne Resorta, zabavljajući se na plaži uz raznoliku ponudu ili kušajući jedinstvene kulinarske specijalitete u elegantnim restoranima.