Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Međunarodni POZIVNI BROJEVI

Svi pozivi naplaćuju se prema lokalnim tarifama.

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    9 °C ( 49 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Villa Elita *****
Luksuzni smještaj u Dubrovniku
Villa Elita *****
Villa Elita *****
Villa Elita *****
Villa Elita *****

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Villa Elita

Villa Elita u svom raskošnom prostoru puža mogućnost smještaja za dvanaest osoba u četiri spavaće sobe i dva predsjednička apartmana. Luksuzni smještaj u Dubrovniku popraćen je aperitiv barom i blagovaonom koja može ugostiti 30 gostiju, dnevnom sobom s romantičnim kaminom i pianom te vinskim podrumom za kušanje najkvalitetnijih vina iz hrvatskih vinograda. Kako bi gosti uživali u jedinstvenom luksuznom odmoru, Villa Elita nudi unutarnji grijani bazen u elegantnoj i privatnoj atmosferi, saunu za opuštanje duha i tijela te hot tub za sedam osoba.

Gostima Ville Elite osigurano je korištenje svih sadržaja Importanne Resorta, pa tako mogu uživati u posebnim pogodnostima na plaži ili gastronomskim užicima u restoranima Zoë, Mediteraneo i La Castille te se osvježiti koktelima u On the Rocks Cocktail baru i Loungeu.