Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Hoteli u Dubrovniku - luksuzni hoteli Dubrovnik | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    10 °C ( 50 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Hoteli
Luksuzan odmor u hotelu Ariston
Hoteli
Prekrasan pogled uz čašu pjenušca
Hoteli
Odmor u predsjedničkom apartmanu Royal Princess Hotela
Hoteli
Jedinstven ugođaj Ville Elite
Hoteli
Luksuzan smještaj u Villi Eliti

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Importanne Resort hoteli u Dubrovniku


Hotel Ariston *****

Hotel Ariston najveći je hotel u grupaciji Importanne Resort koji, sa svojih 5 zvjezdica, gostima nudi udoban i prostran smještaj u Dubrovniku popraćen mnogim pogodnostima za luksuzan odmor iz snova.

Hotel Neptun ****

Hotel Neptun je najviši hotel u Dubrovniku, koji svojim gostima pruža udoban smještaj i prekrasan panoramski pogled na more i grebene te Elafitsko otočje. Gosti mogu rezervirati jednu od 91 ponuđene sobe ili apartmana uživajući u pogodnostima i uslugama.

Royal Palm Hotel *****

Prostrani i udobni apartmani Royal Palm Hotela prvi su izbor pri planiranju romantičnog vikenda i ugodno provedenog vremena u jedinstvenom okruženju jednog od najromantičnijih gradova na svijetu.

Royal Princess Hotel *****

Luksuzni smještaj u Dubrovniku na prekrasnoj lokaciji uz more i golf simulator najbolji su poziv za vrhunski odmor iz snova. Uz jedinstvenu uslugu i mnoge pogodnosti, Royal Princess Hotel je prvi izbor svakog gosta spremnog na uživanje.

Villa Elita *****

Villa Elita jedna je od najljepših i najluksuznijih vila grada Dubrovnika, izgrađena davnih 1930-ih godina od elegantnog bijelog kamena. Nedavno je obnovljena po najvišim standardima kako bi svojim gostima pružila godišnji odmor na najvišem nivou s iznimnom udobnošću i elegancijom.