Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Hotel Ariston - luksuzni hotel u Dubrovniku | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    11 °C ( 52 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Hotel Ariston *****
Hotel Ariston Dubrovnik
Hotel Ariston *****
Luksuzni hotel u Dubrovniku
Hotel Ariston *****
Hotel Ariston u Dubrovniku
Hotel Ariston *****
Smještaj u hotelu Ariston u Dubrovniku
Hotel Ariston *****
Luksuzan smještaj u Dubrovniku

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Hotel Ariston

Hotel Ariston najveći je hotel u grupaciji Importanne Resort koji, sa svojih 5 zvjezdica, gostima nudi udoban i prostran smještaj u Dubrovniku popraćen mnogim pogodnostima za luksuzan odmor iz snova.

Hotel Ariston smješten je na pitoresknom poluotoku Lapadu, udaljenom od starog dijela grada oko dvije milje (3,8 kilometara), što gostima omogućuje upoznavanje i razgledavanje njegovih monumentalnih spomenika uz jedinstven odmor u luksuzno uređenim sobama hotela. Standard usluga u skladu je sa zahtjevnim međunarodnim ISO normama, koje potiču na kontinuirano poboljšanje kvalitete i konzistentnosti usluga ovog hotela u Dubrovniku.

Luksuzan smještaj nedaleko od Starog grada
Gosti mogu izabrati jednu od Standard, Luxury, Superior ili Romantic soba te soba prilagođenih osobama s invaliditetom. Sobe su opremljene klima uređajem, televizijskim i satelitskim programima te besplatnim pristupom internetskoj vezi. Smještaj s pogledom na more ili mediteranski vrt može se rezervirati putem online rezervacijske forme, elektronskom porukom ili direktnim kontaktom našeg ljubaznog i srdačnog osoblja u odjelu prodaje.

Jedinstven smještaj u prostranim sobama s balkonom i prekrasnim pogledom popraćen je mnoštvom sadržaja koje je ovaj hotel u Dubrovniku pripremio za svoje goste. Odmor u mediteranskoj flori i uz Jadransko more ne ostavlja ravnodušnim turistički i poslovno orijentirane goste. Za kulinarske užitke i dubrovačke specijalitete na raspolaganju imaju tri restorana te On the rocks Cocktail bar & Lounge, za fizičke aktivnosti tijekom odsjedanja imaju saunu, spa i fitness zonu sa sportskom ponudom te za potpuni odmor imaju hotelsku plažu s Plavom zastavom i vanjskim bazenima.

Preuzmite letak hotela Ariston