Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Royal Princess Hotel - Dubrovnik, Hrvatska | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    11 °C ( 52 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Royal Princess Hotel *****
Luksuzan odmor uz jedinstven doživljaj golfa
Royal Princess Hotel *****
Luksuzni hotel u Dubrovniku
Royal Princess Hotel *****
Royal Princess Hotel u Dubrovniku
Royal Princess Hotel *****
Dubrovnik Royal Princess Hotel
Royal Princess Hotel *****
Importanne Resort Royal Princess Hotel Dubrovnik

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Royal Princess Hotel

Luksuzni smještaj u Dubrovniku na prekrasnoj lokaciji uz more i golf simulator najbolji su poziv za vrhunski odmor iz snova. Uz jedinstvenu uslugu i mnoge pogodnosti, Royal Princess Hotel je prvi izbor svakog gosta spremnog na uživanje.

Royal Princess Hotel novi je hotel Importanne Resorta osmišljen kako bi ugodio svakom gostu i osigurao vrhunsku i jedinstvenu uslugu. U 54 apartmana, ovaj je hotel u Dubrovniku pripremio idealan smještaj u udobnim krevetima uz poseban pogled na prostrano morsko plavetnilo i grebene te mediteranski vrt i šetnicu.

Turistički i poslovni gosti vrlo će rado izabrati Royal Princess Hotel kako bi se odmorili i opustili od svakodnevnih obveza ili poslovnih konferencija, a ljubazno i uslužno osoblje osigurat će ispunjavanje potreba i želja svakog gosta.

Golf u Dubrovniku

Royal Princess Hotel je smješten na poluotoku Lapadu, na samoj morskoj obali, udaljen od mora tek nekoliko koraka. Idilična priroda osigurava miran i opušten odmor, a blizina stare gradske jezgre posjetiteljima i gostima omogućuje razgledavanje tradicionalnih znamenitosti i opuštanje uz dubrovačke specijalitete.

Osim razgledavanja jednog od najljepših i najromantičnijih gradova svijeta, opuštanje gosti mogu nastaviti uz igru golfa na jedinom golf simulatoru u Dubrovniku. Vježbanje zamaha i druženje s prijateljima samo su dio jedinstvenog odmora iz snova, koji gosti mogu rezervirati u Importanne Resortu.

Preuzmite letak Royal Princess hotela