Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    10 °C ( 50 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Mostar - Tragovi orijenta

Zbog drugačijeg razvoja povijesti na ovom području, čiji su tragovi očiti i dan danas, ovo je područje i dalje mjesto na kojem se susreću kulture i religije. Provozite se uz obalu do Neuma, a zatim po unutrašnjosti kroz slikovitu deltu rijeke Neretve sve do Mostara.

Crnogorsko primorje

Okružen visokim planinama koje se zrcale u plavome moru, zaljev Boke Kotorske u obliku fjorda jedan je od najspektakularnijih pejzaža na Mediteranu.

Obilazak Crne Gore

Istražite zaljev Boke Kotorske koji je jedan od najspektakularnijih krajolika na Mediteranu, okružen visokim planinama i pitoresknim gradićima uzduž obale.

Krstarenje trima otocima

Ugodno krstarenje do Elafitskih otoka koji se protežu uz obalu zapadno od Dubrovnika. Otoci obiluju bogatom suptropskom vegetacijom lovora, bora, čempresa, maslina, majčine dušice i ružmarina, zbog čega su bili omiljena ljetna rezidencija dubrovačkog plemstva.

Ston i Korčula

Istražite šarmantni gradić Ston s 5 kilometara dugim zidinama, i otok Korčulu - rodni grad Marka Pola, slavnog svjetskog putnika.

Razgledavanje Dubrovnika

Panoramska vožnja za uživanje u prekrasnom pogledu na grad i otok Lokrum te na Elafitske otoke u daljini. Razvijajući svoju trgovačku flotu koja je putovala po cijelom Mediteranu i šire, Dubrovnik se razvio u jednu od najjačih trgovačkih mornarica tijekom 16. stoljeća.

Jadranski doživljaj

Otkrijte botanički vrt iz 15. stoljeća (najstariji u ovome dijelu svijeta) i grad Ston s 5 kilometara dugim bedemima.

Čilipski folklor

Konavoska dolina sa svojih trideset sela dobro poznata po svojem prelijepom krajoliku, otmjenim narodnim nošnjama i vezovima pažljivo je očuvala svoju tradiciju i običaje koje prenose s generacije na generaciju.

Kanu safari

Ova vas pustolovina vodi na rijeku Trebižat u živopisnom kršnom području Hercegovine. Uživajte u vožnji netaknutim vodama i pogledima na prekrasan kanjon pun slapova.

Rafting

Pridružite nam se na raftingu u veličanstvenom kanjonu rijeke Tare, najdubljem u Europi, koji se nalazi na UNESCO-vom popisu spomenika svjetske baštine i koji je dio Nacionalnog parka Durmitor.