Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Kongresi u Dubrovniku - vjenčanja u Dubrovniku | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    9 °C ( 49 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Kongresi i vjenčanja
Jedinstveni poslovni i privatni događaji u vrhunskoj organizaciji
Kongresi i vjenčanja
Kongresi i vjenčanja
Kongresi i vjenčanja
Kongresi i vjenčanja

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Kongresi i vjenčanja

Importanne Resort idealan je odabir za organizaciju konferencija i različitih poslovnih događanja, kao i vjenčanja, godišnjica ili diploma te drugih privatnih susreta. Uz jedinstveno prirodno mediteransko okruženje, organizatore i njihove goste očekuju prostrane dvorane, izvrsna kulinarska usluga te stručno i uslužno osoblje koje će osigurati ispunjavanje svih želja i zahtjeva.

Konferencija kao jedinstven poslovni događaj

Pri organizaciji kongresa, međunarodne konferencije ili poslovnog sastanka možete odabrati jednu od 13 elegantno uređenih dvorana, koje su opremljene suvremenom audio vizualnom i tehničkom opremom koja vam stoji na raspolaganju. Uz pomoć stručnog i profesionalnog tima, organizirajte jedinstven poslovni događaj uz ukusnu kulinarsku ponudu za druženje u stankama te međusobnu razmjenu stručnih i znanstvenih informacija i znanja.