Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Vjenčanje u Dubrovniku - sale za vjenčanje | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    11 °C ( 52 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Vjenčanja
Vjenčana bajka uz romantičan zalazak sunca
Vjenčanja
Vjenčana bajka uz romantičan zalazak sunca
Vjenčanja
Vjenčanja
Vjenčanja

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Vjenčanje u Dubrovniku

Vjenčanje u Dubrovniku najromantičniji je dan u životu mladenaca koji će svoju ljubav izraziti uz more i zalazak sunca, slaveći sa svojim najbližima u elegantno uređenom prostoru osmišljenom do najsitnijih detalja. Romantično vjenčanje započinje odabirom prostora iz bajke, odnosno idealne sale za svadbu ili otvorene terase uz more, koja će biti uređena i prilagođena mladencima te tako činiti prostor o kojem su oduvijek sanjali.

Elegantne dvorane ili romantična ljetna terasa

Importanne Resort mladencima na raspolaganje stavlja luksuznu Coral salu koja može ugostiti do 250 uzvanika. Sanjate li o vjenčanju na otvorenom, Importanne Resort svojim mladencima pruža mogućnost romantičnog vjenčanja na jednoj od dvije terase udaljene od mora tek deset metara. Uz zalazak sunca i šum valova te pogled na more i elafitsko otočje, romantično vjenčanje postaje vaša jedinstvena bajka. Na terasama možete organizirati svoje privatno i zatvoreno vjenčanje u Dubrovniku za do 200 svojih najbližih uzvanika.


Vjenčanje iz snova uz vrhunsku uslugu

Mnogi turistički novinari i putopisci svrstali su Dubrovnik u najromantičnije gradove na svijetu, stoga ne dvojite u odabiru svoje vjenčane destinacije te izaberite Importanne Resort za svoju svadbenu svečanost koja će upotpuniti cjelokupno romantično iskustvo.
Organizacija vjenčanja zahtijeva mnoštvo vremena, truda i posvećivanja detaljima kako bi mladenci organizirali nezaboravan događaj. Izaberete lijednu od dvorana ili terasa Importanne Resorta za svoju svadbenu svečanost, konzultantsko i stručno osoblje osigurat će vam jedinstveno okruženje ispunjavajući sve vaše želje i zahtjeve. Cvjetne dekoracije, prigodna rasvjeta, stolni ukrasi i posebni osobni jelovnici uz kulinarske delicije samo su dio usluga koje će vam stajati na raspolaganju, kako bi što jednostavnije uživali u najvažnijem danu u životu.