Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Međunarodni POZIVNI BROJEVI

Svi pozivi naplaćuju se prema lokalnim tarifama.

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    10 °C ( 50 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Pogodnosti za goste
Poseban odmor u jedinstvenom okruženju
Pogodnosti za goste
Pogodnosti za goste
Pogodnosti za goste
Pogodnosti za goste

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Bogat popratni sadržaj

Importanne Resort hoteli u Dubrovniku svojim gostima na raspolaganje stavljaju mnoštvo popratnih sadržaja kojima će, uz luksuzan smještaj i vrhunsku kulinarsku ponudu, upotpuniti svoj godišnji odmor. Izaberite kupanje na plaži, uživajte u vodenim sportovima sa svojom djecom te revitalizirajte svoj duh i tijelo u wellness i spa centru. Uživajte u posebnim programima, živoj glazbi, ukusnom mesnom ili ribljem roštilju te opuštajućoj šetnju uz more.

Odmor na plaži

Plaža Importanne Resorta ponosni je nositelj oznake Plave zastave čime potvrđuje svoju iznimnu čistoću, kvalitetu i brigu za okoliš. Bazeni s morskom vodom, brojne aktivnosti uz vodene sportove i osvježavajuća pića u On The Rocks Cocktail baru i Loungeu upotpunjuju jedinstvenu uslugu opuštanja.

Revitalizirajući odmor uz brigu za najmlađe

U sklopu Importanne Resort luksuznih hotela, gosti mogu uživati u suvremenom fitness studiju s najmodernijom sportskom opremom brinući o svojoj kondiciji tijekom godišnjeg odmora ili poslovnog putovanja. Također, opuštajući tretmani u spa centru uz masažu, finsku saunu ili parnu kupelj upotpunit će jedinstven doživljaj kvalitetnog odsjedanja u hotelu, koji je osigurao brigu za najmlađe goste, pa tako možete zatražiti i uslugu čuvanja djece.