Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/hotelroy/public_html/importanneresort.com/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 0
Wellness - Spa Centar u Dubrovniku | Importanne resort
Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    11 °C ( 52 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Pogodnosti za goste
Rekreacija i odmor u bogatoj fitness i wellness ponudi
Pogodnosti za goste
Wellness u Dubrovniku
Pogodnosti za goste
Spa centar u Dubrovniku
Pogodnosti za goste
Rekreacija i odmor u bogatoj fitness i wellness ponudi
Pogodnosti za goste
Wellness i Spa centar u Dubrovniku

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Wellness i Spa Centar

Importane Resort hoteli u Dubrovniku svojim gostima, uz usluge vrhunskog smještaja, osiguravaju i popratne sadržaje poput wellness i spa centra. Bilo da je riječ o poslovnom gostu koji gostuje na jednoj od konferencija u Dubrovniku ili gostu koji je turistički posjetio grad na jugu Jadrana, odmor u ugodnom okruženju s mogućnošću rekreacije i uživanja kvalitetno će upotpuniti provedeno vrijeme.

Fitness i unutarnji bazen za rekreaciju

Tijekom boravka u Hotelu Ariston, Hotelu Neptun, Royal Palm ili Royal Princess hotelu, gosti mogu odvojiti svoje vrijeme za korištenje fitness studija i unutarnjeg bazena gdje mogu održavati svoju kondiciju ili se rekreirati tijekom putovanja. Fizička aktivnost uz novu suvremenu opremu za vježbanje ili obiteljska rekreacija u bazenu važan su faktor svakog odsjedanja, stoga će gosti cijeniti besplatno korištenje ove ponude.


Finska sauna i parna kupelj

Wellness u Dubrovniku upotpunjen je uslugom koju je Importanne Resort pripremio za svoje goste, osiguravši vrhunsku uslugu sauna i masaža tijekom njihova boravka. Nakon cjelodnevnog odmora na hotelskoj plaži, gosti hotela mogu izabrati jednu od ponuđenih masaža za potpuno opuštanje. Uz masažu, uživati mogu uz finsku saunu i parnu kupelj za opuštanje svojih mišića i tijela te revitaliziranje svog dišnog sustava.