Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Međunarodni POZIVNI BROJEVI

Svi pozivi naplaćuju se prema lokalnim tarifama.

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    20 °C ( 68 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Pogodnosti za goste
Dječja zabava uz mnoštvo aktivnosti
Pogodnosti za goste
Pogodnosti za goste
Pogodnosti za goste
Pogodnosti za goste

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Usluga čuvanja djece

Tijekom obiteljskog putovanja mnogi će roditelji koristiti uslugu koju su Importanne Resort hoteli u Dubrovniku pripremili za svoje goste. Uz zajedničko druženje i kupanje u dječjem bazenu s morskom vodom osigurana je i usluga čuvanja djece.

Dječja zabava u bazenu s morskom vodom

Bazen s morskom vodom smješten je uz plažu, što osigurava jednostavnu i sigurnu dječju igru uz nadzor roditelja. U neposrednoj blizini je kristalno čisto more i plaža koja nosi oznaku Plave zastave koja potvrđuje iznimnu čistoću i sigurnost te ekološke standarde o kojima Importanne Resort vodi brigu. Ukoliko najmlađi gosti požele istraživati podvodni svijet, u Resortu im je osiguran i najam maske za ronjenje. Istraživanje, zanimljive igre i zajedničko druženje mogu se nastaviti i u obližnjem dječjem igralištu u uvali Lapad, udaljenom od hotela oko 700 metara.

Usluge čuvanja djece

Importanne Resort hoteli u Dubrovniku, uz mnoštvo sadržaja za najmlađe, osigurali su i usluge čuvanja djece. Stoga, ako gosti žele iskoristiti trenutak i vrijeme samo za sebe, koristeći besplatnu ponudu wellnessa i saune ili razgledavajući prekrasan grad Dubrovnik, na njihov će zahtjev ljubazno osoblje Resorta organizirati čuvanje djece.