Nazovite / kontaktirajte nas

Rezervacije:

sales@importanneresort.com
+385 20 440 100

Međunarodni POZIVNI BROJEVI

Svi pozivi naplaćuju se prema lokalnim tarifama.

Trebate pomoć?

Dubrovnik HR
|    25 °C ( 77 °F )    | O Resortu
 
PRONAĐITE SMJEŠTAJ   
Restorani & barovi
Vrhunske delicije u prekrasnom ambijentu
Restorani & barovi
Restorani u Dubrovniku
Restorani & barovi
Vrhunske delicije u prekrasnom ambijentu
Restorani & barovi
Vrhunske delicije u prekrasnom ambijentu
Restorani & barovi

Istražite Dubrovnik

Istražite Dubrovnik
Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u povijesti i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama u konobama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru. Dopustite da vas ponese duh ovog ''bisera Jadrana''.

Restorani i barovi

Izabravši luksuzan i udoban hotel u Dubrovniku, gostima Importanne Resorta osigurana je čarobna kulinarska priča s ukusnim delicijama i neodoljivim okusima u restoranima Zoë, Mediterraneo i La Castile.

Miris kave i ukusan ručak

Započnite svoje jutro uz nezaboravne okuse svježe pripremljene kave i cijeđenog prirodnog soka u aperitiv baru ili u jedinstvenom ljetnom okruženju On the Rocks Cocktail bara & Loungea na prostranoj terasi na stijenama uz plažu. Kušajte ukusan doručak u restoranu Mediterraneo, a ručak rezervirajte u à la carte restoranima Zoë ili La Castile, koji će vam ponuditi vrhunske mesne i riblje specijalitete te slastice spravljene na tradicionalan dubrovački način od strane najboljih šefova kuhinje.


Nezaboravna večera s romantičnim zalaskom sunca

Restorani Zoë, Mediterraneo i La Castile smješteni su na jedinstvenim terasama Importanne Resorta, koje pružaju nezaboravno iskustvo uživanja u hrani sa slikovitim pogledom na otvoreno more i grebene. Ukusna večera uz romantičan zalazak sunca bajkovito je iskustvo koje će oduševiti svakog gosta.

Ukusan objed u sobi

Poželite li objedovati u privatnosti svoje sobe, Importanne Resort
hoteli u Dubrovniku osiguravaju jedinstvenu uslugu u sobu:

  • Doručak u krevet
  • Ručak u sobi
  • Večera u sobi